O femeie din Boroaia s-a supărat pe concubin și a plecat cu mașina acestuia. Vigilentă, mama bărbatului a chemat poliția

Polițiștii S.P.R.1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, ieri, 13 decembrie a.c., la ora 9:10, de S. Ana din comuna Boroaia, despre faptul că în noaptea de 12 spre 13 decembrie concubina fiului său i-a sustras acestuia din garaj autoturismul WV.

În urma verificărilor efectuate s-a  stabilit faptul că în seara zilei de 12 decembrie, la ora 23:00, femeia reclamată, care trăiește în concubinaj cu fiul reclamantei de aproape cinci ani, după plecarea acestuia la serviciu, s-a întors la locuința lor, a luat din locuință cheile de la garaj și de la autoturism, plecând cu mașina într-o locație necunoscută.

În urma discuțiilor telefonice purtate cu concubina fiului, s-a aflat că aceasta a plecat cu mașina cu un conducător auto căruia nu a dorit să îi divulge identitatea, la cererea dânsei, din cauza unor neînțelegeri avute cu  concubinul. 

Autoturismul a fost identificat a o distanță de aproximativ 700 metri de locuința reclamantei și a fost predat acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal care urmează să fie soluționat procedural de către P.P. Boroaia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *