O femeie din Burdujeni și-a înfipt cuțitul în burtă, după o ceartă cu soțul

Ieri după amiază, după ora 16.30,  Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din municipiul Suceava cu privire la faptul că nora s-a, în vârstă de 34 ani și-a înfipt cuțitul în burtă în apartamentul ei de pe strada Tineretului.

Polițiștii au stabilit că femeia se afla la locuința ei împreună cu cei copii minori și pe fondul consumului de alcool și-a înfipt un cuțit în burtă, după care l-a contactat telefonic pe socrul său pe care l-a înștiințat de cele întâmplate. Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Aici a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată penetrantă la nivelul abdominal cu lezare hepatică. Ea a spus medicilor că, după o ceartă cu soțul s-a înjunghiat din greșeală, dorind doar să se prefacă, dar a scăpat cuțitul care s-a înfipt în abdomenul ei.

A fost internata în secția de chirurgie pentru intervenție chirurgicală de urgență.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *