”Valentine s Day”, varianta Cacica: O femeie cu cinci dinți din față smulși de soțul violent. Bărbatul a fost reținut și s-a emis ordin de restricție

Polițiștii Postului de Poliţie Cacica au primit spre soluționare o plângere penală a unei femei de 50 de ani, din comuna Cacica, prin care ea reclamă faptul că, la data de 11.02.2019, în jurul orei 17,00, soțul B.Ș., de 49 de ani, a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii iar în urma loviturilor primite i-au fost rupți 5 dinți din partea din față a maxilarului. Totodată, aceasta a mai sesizat faptul că soțul ei, cu un topor, a distrus ușa de acces la casă.

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit faptul că B.Ș., înainte de a o agresa pe soția sa, a provocat distrugeri la ușa care face accesul în bucătăria de vară și ușa care face accesul în casă.

S-a luat legătura cu procurorul de caz și s-a emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore a celui în cauză fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Totodată a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care s-a dispus ca B.Ș. să păstreze o distanță minimă de 500 de metri față de victimă, pe o perioadă de 5 zile.

 S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracţiunilor de „violența în familie” și „distrugere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *