Mopan Suceava
Evenimente

O femeie din Capu Câmpului și fiul ei de 14 ani, agresați de concubinul nervos, cu probleme psihice

Joi după amiază, pe la ora 15.40, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către de către un asistent social din cadrul Primăriei Comunei Capu Câmpului, despre faptul că o femeie de 57 ani, a fost lovită de concubinul de aceeași vârstă.
S-a stabilit că la 18.03.2021, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții legate despre bani, femeia a fost trasă de păr de către concubinul său C.I.. Ea a părăsit locuința pentru a solicita ajutor, iar după circa 20 minute a revenit la domiciliu împreună cu fiul acesteia, care s-a întors de la școală. În jurul orei 15.00, femeia a fost din nou a fost trasă de păr de concubinul C.I., provocându-i leziuni. A fugit din nou și a solicitat ajutor la primăria din localitate, lăsându-l pe fiul minor în casă cu concubinul reclacitrant.
La sosirea organelor de poliție s-a constatat faptul că și fiul acesteia în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către C.I., în timpul în care femeia era plecată după ajutor.
S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, femeia agresată solicitând în acest sens emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
A fost identificat la locuința de domiciliu și agresorul C.I., care prezenta tulburări de comportament. A fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței, întrucât susnumitul este cunoscut în evidențele medicale cu probleme neuropsihice, și a fost transportat la U.P.U. Gura Humorului pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate și de acolo a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc în vederea internării.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *