O femeie din Frătăuți, intrată după cumpărături s-a ales cu sacoșa furată la intrare în magazinul Profi de la parterul fostului magazin Bucovina din Suceava

La 01.02.2021, ora 19:10, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către o femeie cu domiciliul în comuna  Frătăuții Vechi, despre faptul că în jurul orei 18.00 persoane necunoscute i-au sustras o sacoșă  din magazinul Profi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava.

Conform declarației persoanei vătămate rezultă în jurul orei 18.00 s-a deplasat la magazinul Profi situat la parterul Complexului comercial Bucovina pentru a face cumpărături.

La intrare în magazin avea o sacoșă de culoare albă  cu inscripția Profi în care avea patru perechi de pantaloni de damă tip blug, o  pereche de culoare neagră, 2 perechi pantaloni de culoare albaștrii închiși  și o pereche pantaloni de culoare negru, o pereche de șosete de culoare negru, o pereche de mănuși de material de culoare negru și o pamblică de culoare gri cu mărgeluțe. A lăsat plasa în partea stângă a magazinului pe dulapul special amenajat pentru bagaje, după care a intrat în magazin și a mai cumpărat câteva produse. După ce a achitat produsele la casa de marcat a constat că sacoșa pe care o lăsase pe dulap a fost sustrasă.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 200 lei, sumă cu care persoana vătămată se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *