Mopan Suceava
Evenimente

O femeie din Marginea și-a bătut mama. Fiica bătăușei a sunat la poliție, anunțând că bunica sa e agresată

În seara zilei de ieri, 25.04.2024, ora 20.00, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată de către Cosovan Andreea de 30 ani despre faptul că mama sa, Ecaterina în vârstă de 54 ani și-a lovit mama, Viorica, în vârstă de 81 ani.

În urma cercetărilor s-au constatat faptul că, în 25.04.2024, în jurul orei 19.00, Ecaterina s-a deplasat la domiciliul mamei sale, unde a avut un conflict cu aceasta. Între cele două a izbucnit o ceartă care a degenerat, iar Ecaterina și-a împins mama care a căzut lovindu-se ușor.

Persoana agresată a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale și urmează a se completa un formular de evaluare a riscului.

Totodată, în timpul conflictului, Ecaterina i-a adresat mamei sale amenințări cu acte de violență, care au speriat bătrâna.

După agresiune, bătrâna a a mers la vecini pentru a le relata cele întâmplate, fiind ulterior contactată telefonic de nepoata sa, Andreea  (fiica bătăușei) care a sesizat Poliția.

S-a procedat la emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de Ecaterina, în baza formularului de evaluare a riscului și a probelor administrate în prezenta cauză. Ordinul de protecție provizoriu a fost emis pe o perioadă de 5 zile, Ecaterina fiind obligată să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de mama sa și de domiciliul acesteia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *