O femeie din Mitocu Dragomirnei a înghițit un pumn de pastile după ce bărbatul i-a reproșat că a vândut prea ieftin calul

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la ora 00.25, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Suceava cu privire la faptul că la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava a fost adusă numita Elena C. de 20 ani din Mitocu Dragomirnei,  care a ingerat voluntar o cantitate de medicamente.

S-a stabilit că femeia locuiește în cătunul  de romi din localitate, împreună cu soțul Amar C. în vârstă de 26 ani și cei doi copii minori.

În cursul zilei de 20.02.2021, femeia a oferit spre vânzare un cal pe care îl deținea împreună cu soțul Amar Robert C.,  primind în schimbul acestuia suma de 1600 lei. Ajuns acasă, în jurul orei 22.30, Amar C.   a întrebat-o pe soția sa care este suma de bani pe care a încasat-o ca urmare a vânzării cabalinei, aceasta l-a informat despre valoarea tranzacției.  

Nemulțumit de prețul obținut, între cei doi au pornit discuții în contradictoriu, care au determinat-o pe soție să ingereze voluntar 30 comprimate pastile.

Amar C.  a apelat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care a preluat-o pe femeie în stare conștientă, transportând-o la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu „intoxicație medicamentoasă voluntară”, rămânând internată sub supraveghere medicală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *