O femeie din Preutești a înghițit mai multe pastile după ce bărbatul i-a reproșat că, în loc să-l ajute la plantatul cartofilor a plecat în vizită la vecin

O tragedie domestică a fost la un pas să se întâmple la Bahna Arini, comuna Preutești după ce o femeie l-a lăsat singur pe bărbat să planteze cartofi în grădina casei și s-a dus în vizită la vecinul.

Ieri pe la orele amiezii, polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Preutești au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 45 de ani din satul Bahna Arini, comuna Preutești, despre faptul că soția sa de 42 ani a ingerat în mod voluntar medicamente.

Polițiștii au făcut verificări și au stabilit că în jurul orei 12.00, în timp ce Anghelescu Mihai se afla l-a plantat cartofii în gradină, soția sa s-a deplasat la un vecin. Acest lucru l-a deranjat pe bărbat, motiv pentru care între cei doi soți au început discuții în contradictoriu.

Imediat femeia intrat în locuință și a înghițit în mod voluntar 10 pastile Timonil retard, medicament prescris de medicul psihiatru, întrucât aceasta este cunoscută cu afecțiuni psihice.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a acordat primele îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații de specialitate.

În cauză nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale și în funcție de starea de sănătate a victimei vor fi luate măsuri legale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *