Mopan Suceava
Evenimente

O femeie din Preutești și-a omorât bărbatul înfigându-i un cuțit în piept, în Sâmbăta Mare

La data de 01.05.2021, pe fondul consumului de alcool, între soții Dănuț Balan și Elena Balan Elena, de 53 ani, din comuna Preutești, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia femeia l-a înjunghiat cu un cuțit în zona pieptului pe soțul său, cauzându-i o leziune care la scurt timp a condus la deces.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatei Elena Balan, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „omor”.

Cea în cauză a fost introdusă în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca în ziua de 02.05.20211 să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

În dimineața de 02.05.2021 a fost efectuată necropsia cadavrului stabilindu-se că moartea bărbatului a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hemopericardului secundar unei plăgi înțepat-tăiate cardio-pericardice.

În urma probatoriului administrat în cauză, soția ucigașă a fost prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost însușită de către instanța de judecată care a emis față de aceasta un mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.

Cea în cauză a fost introdusă în CRAP al IPJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *