Mopan Suceava
Actualitate

O femeie din Suceava a căzut de la etaj, pe când întindea rufele la balconul apartamentului

Ieri după amiază, în, jurul orei 15.00, Poliția municipiului. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din mun. Suceava, despre faptul că concubina sa de 53 ani, a căzut de la etajul I al blocului de locuințe situat în municipiul Suceava, Bd. George Enescu, în timp ce întindea haine la uscat în exteriorul balconului.

La fața locului s-a deplasat patrula de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, Compartiment Siguranță Publică, ocazie cu care la locul indicat a fost identificată numita femeia.  Ulterior, a ajuns un echipaj SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale acesteia.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, la 12.06.2024, ora 14.00, în timp ce se afla în balconul locuinței anterior menționate, la etajul I și întindea haine la uscat pe sârma amplasată în exteriorul balconului, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, fiind găsită întinsă la sol la baza blocului de locuințe de către vecini, care au condus-o în apartamentul ei. În jurul orei 14.50, concubinul femeii a revenit la adresa de domiciliu, unde a găsit-o pe rănită, care acuza durere în zona șoldului stâng.

În urma investigațiilor efectuate de către personalul medical sosit la fața locului, s-a stabilit preliminar faptul că femeia prezintă traumatism coloană vertebrală și șold stâng. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava în vederea investigațiilor amănunțite.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *