O femeie din Suceava dusă în comă la spital după ce a căzut în beciul casei vecinului. Victima fusese rugată să verifice dacă bărbatul nu uitase aragazul aprins

În după amiaza zilei de ieri, 27.09.2019, la ora 19:24, o femeie din municipiul Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, M.V., cumnata sa, în vârstă de 60 ani, tot din municipiul Suceava, a căzut în beciul locuinței unei cunoștințe din comuna Rădășeni, accidentându-se grav.

Din verificări s-a stabilit că în ziua de vineri, 27 septembrie 2019, la ora 17:30, victima care se afla la o locuință a familiei sale în localitatea Pocoleni, comuna Rădășeni, a mers la locuința vecinului, la solicitarea telefonică a acestuia, printr-o terță persoană, pentru a verifica dacă după plecarea de la domiciliu, vecinul să nu fi uitat aragazul (pe gaz) în funcțiune.

Femeia s-a deplasat prin holul bucătăriei de vară și a deschis ușa de acces de la scările beciului, unde era întuneric, din neatenție a căzut pe scări, suferind leziuni grave și rămânând acolo în stare de inconștiență mai mult de o oră.

A fost găsită de proprietar în jurul orei 19:15, când acesta a anunțat-o cumnata victimei, care a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unei ambulanțe.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și două echipaje SMURD, care au acordat victimei primul ajutor, transportând-o la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu, otoragie și comă”, după care a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *