O femeie din Vicovu de Jos care mergea cu bicicleta, lovită de o mașină, la Gălănești. Polițiștii au mers acasă la femeie și au trimis-o la spital

Ieri la amiază,15.01.2020, în jurul orei 12.20, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 2H din comuna Gălănești, o femeie de 53 de ani din comuna Vicovu de Jos a efectuat un viraj spre stânga pentru a trece pe sensul opus de mers, fără însă să se asigure corespunzător, moment în care, a acroșat ușor un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, după care, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Ulterior, biciclista s-a deplasat la domiciliu, iar conducătoarea auto s-a deplasat la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și a sesizat evenimentul.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii de 53 de ani, solicitând și prezența unei ambulanțe, care a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cele două participante la trafic au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, femeia de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta și vinovată de producerea evenimentului a fost sancţionată contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *