O femeie din Vicovu de Sus, proiectată în șanț după ce a fost izbită de o mașină pe DN 2H, la intrarea în Putna

Duminică seară, în jurul orelor 21:50, L.T., o femeie din Bivolărie – Vicovu de Sus care  se deplasa pe jos pe DN 2H, mergând spre Putna, în zona ”Țarină”, a fost lovită de un automobil și a ajuns la spital.

Polițiștii au explicat că la aproximativ 300 m după ieșirea din localitatea Bivolărie, femeia se deplasa haotic pe partea carosabilă, în apropiere de axul drumului iar  conducătorul unui autoturism Audi, care avea aceeași direcție de deplasare ca și aceasta, a încetinit viteza pentru a o atenționa să iasă în afara părții carosabile.

În acel moment, din sens opus, după o curbă la dreapta, un  autoturism Ford, condus de I.U., având direcția de deplasare către Bivolărie,  a lovit în plin femeia.

În urma impactului, L.T. a fost proiectată în șanțul din partea dreaptă a drumului suferind leziuni, fapt pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care i s-au acordat îngrijiri medicale.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a încercat testarea cu aparatul etilometru a numitei Turtă Liliana însă nu s-a reușit, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

De menționat că femeia se deplasa pe timp de noapte, pe un sector de drum care nu era iluminat public,  fără a purta  îmbrăcăminte accesorii fluorescent-reflectorizante.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other