O femeie din Zamostea s-a aruncat în fântâna din grădina casei. Concubinul acesteia a sunat la 112, dar femeia nu a putut fi salvată

Ieri dimineaţă, 15.09.2019, la ora 07.20, polițiștii Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că concubina sa A.E. de 50 ani, din comuna Zamostea, s-a aruncat în fântâna din curtea casei și este posibil să fie decedată.

Echipele de intervenţie deplasate la locul indicat au găsit femeia în fântâna din grădina casei. Trupul acesteia a fost scos la suprafață de către pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Siret, iar apoi personalul medical din cadrul SAJ Siret a efectuat manevre de resuscitare, dar femeia nu a răspuns la manevre, fiind declarată decedată.

Din investigațiile efectuate la fața locului a rezultat faptul că femeia suferea de afecțiuni psihice, se afla sub tratament medical de specialitate, aceasta fiind externată din Spitalul de Psihiatrie Burdujeni la 15.01.2019.

În urma examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul, corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți, pentru a se  efectua necropsia.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *