O femeie din Zvoriștea a luat foc în timp ce încerca să aprindă focul cu o sticlă de benzină. Victima va fi transportată la Spitalul Clinic de Urgențe, Bagdasar-Arsenie

La 12.01.2019, ora 19.15, polițiștii Secției 8 Poliție Adâncata au fost sesizați despre faptul că la UPU Suceava s-a prezentat o femeie de 39 de ani, din comuna Zvoriștea, care prezintă arsuri pe suprafața corpului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuiește în comuna Zvoriștea, în locuința concubinului său.

La 11.01.2019, în jurul orei 10.00, în timp ce concubinul său era plecat la muncă, femeia a intenționat să aprindă focul folosind o sticlă în care avea benzină, iar în momentul în care a aprins chibritul, s-a produs o flacără, care i-a provocat arsuri pe față și suprafața corpului.

Datorită rănilor suferite la 12. 01. 2019, în jurul orei 15.00, femeia a fost transportată de familie la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aici a fost diagnosticată cu „arsuri prin flacără, gradul 2 și 3 pe aproximativ 25% din suprafața corpului”, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie transportată la Spitalul Clinic de Urgențe, Bagdasar-Arsenie.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *