O femeie geloasă din Șaru Dornei și-a omorât bărbatul, după o ceartă nocturnă

La data de 13.09.2022, ora 07.33, Poliția Municipiului Vatra –Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că în curtea unei case din comuna Șaru Dornei a găsit un om mort, înjunghiat.

Polițiștii, însoțiți de un tehnician criminalist au constatat că în dimineața de 13.09.2022 un bărbat din localitate s-a deplasat la locuința vecinului său Mihai Amănioaie, de 40 ani situată în comuna Șaru Dornei, satul Plaiu Șarului iar în apropierea fântânii din curte l-a găsit pe proprietar mort cu o plagă înjunghiată în torace.

Casa a fost găsită încuiată, cu un lacăt amplasat pe sistemul de închidere.

Mihai Amănioaie locuia împreună cu soția sa Angelica Amănioaie în casa acesteia, din comuna Șaru Dornei. Îşi procurau mijloacele necesare traiului lucrând ca zilieri la diferite persoane. Ambii erau cunoscuţi ca şi consumatori înrăiți de băuturi aloolice.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 12/13.09.2022 pe fondul geloziei, între soții Amănioaie s-a iscat un conflict spontan, aceștia s-au lovit reciproc iar la un moment dat femeia  a pus mâna pe un cuțit cu care l-a lovit la întâmplare pe soțul ei, în cameră fiind întuneric, locuința nefiind racordată la rețeaua electrică. Ulterior aceasta a părăsit locuința și s-a deplasat spre centrul comunei.

Angelica Amănioaie a fost găsită la locuinţa unui cunoştinţe, fiind condusă la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor unde  a recunoscut comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de violență în familie raportat la omor.

Femeia a fost reținută pentru 24 ore fiind condusă în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *