O femeie handicapată fizic și psihic, abandonată de familia cu probleme asemănătoare într-un sac de plastic, pe casa scării unui bloc din Burdujeni

Astăzi în jurul orei 13.00 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc într-un sac din plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliție prezentând semne vitale dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță și fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

La unitatea medicală femeia și-a revenit și este în afara oricărui pericol. Polițiștii au stabilit că victima este o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor.

Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice.

 Pe acest fond cei doi (mama si fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

La fata locului a fost deplasată o echipă operativă complexă din cadrul SIC și laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doua persoane agresoare.

S-a întocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridica a faptelor în funcție de verificările care sunt în curs de derulare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.