O femeie luată cu Salvarea după ce a căzut într-o groapă săpată de Thermonet, în George Enescu. Tocmai ieșise dintr-un bar

O suceveancă de 51  de ani a fost dusă cu ambulanța aseară la Spital după ce a căzut într-una dintre gropile săpate de firma Thermonet în cartierul George Enescu, în vederea înlocuirii conductelor de termoficare. Femeia, care tocmai ieșise dintr-o crâșmă din zona Curcubeul, a confundat banda de atenționare care marca perimetrul gropii cu o balustradă de sprijin și s-a prăbușit în groapă, cât ai clipi.

Potrivit polițiștilor, femeia a recunoscut că a consumat 200 ml votcă la un bar din zona Curcubeul după care a plecat spre apartamentul verișoarei acesteia. În timp ce se deplasa pe aleea din spatele blocului, a trecut pe lângă o groapă săpată de lucrători ai formei Thermonet SRL,  s-a prins de banda de atenționare care marca perimetrul gropii săpate, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

A fost preluată de o Ambulanță și dusă la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență în vederea acordării de îngrijiri, unde medicii au diagnosticat-o cu contuzie la mâna stângă, escoriație față și mâna stângă.

Se știe că de pe la mijlocul toamnei, firma care asigură distribuția de agent termic în municipiul Suceava s-a apucat de înlocuirea conductelor vechi de termoficare. Nu este foarte clar de ce au pornit investiția chiar în această perioadă a anului, după ce au avut o vară la dispoziție.  Dincolo de astfel de accidente care, de când ziua s-a scurtat, vara indiană s-a dus, ploile și cețurile de toamnă târzie sunt tot mai frecvente, ar putea să se înmulțească, sute de suceveni din cartierul George Enescu, ”beneficiari” ai lucrărilor de modernizare începute pe final de an de firma Thermonet au în continuare caloriferele reci, iar la robinete curge, de asemenea, doar apă rece.

Conducerea firmei dar și primarul municipiului, Ion Lungu, a dat asigurări că aceste lucrări vor fi terminate până la sfârșitul acestei săptămâni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă ce urmează a fi soluționat procedural de către Poliția municipală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *