Actualizare: Femeie moartă în urma unui accident în care au fost trei mașini implicate, pe DN 2, la Pătrăuți. Galerie foto ISU Suceava

Actualizare, raportul oficial al IPJ: În această dimineață, în jurul orei 09:00, pe DN2, pe raza comunei Pătrăuți a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei persoane. În accident au fost implicate 3 vehicule care circulau toate pe direcția Rădăuți-Suceava .

Din primele verificări efectuate s-a constatat că în depășirea unui vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava s-a angajat șoferul unui alt autoturism condus de un bărbat de 55 ani.

În acel moment fără să se asigure a încercat sa efectueze o manevră de depășire și șoferul unui alt autoturism în varsta de 60 ani din jud Galați. Acesta a fost acroșat de autoturismul care depășea regulamentar și proiectat în șanțul din partea laterală a drumului.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 58 de ani, soția șoferului, care se face vinovat de producerea accidentului. De asemenea, o altă femeie aflata în autoturismul proiectat în șanț a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate medicală.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, transmite comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Text inițial: Un grav accident de circulație, cu o persoană decedată, în care au fost implicate trei autoturisme  s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 9, pe raza comunei Pătrăuți pe DN2.

În urma impactului au fost rănite două femei, dintre care una inconștientă care, din păcate, după manevrele de resuscitare a fost declarată decedată.

Au intervenit la locul accidentului  modulul SMURD cu autospeciala de descarcerare și Ambulanța SMURD TIM, cu sprijinul uni echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

A doua victimă  este conștientă și cooperantă,  fiind preluată și transportată la Spitalul Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *