O femeie omorâtă și alta grav accidentată de preotul George Apetrei care conducea beat, la Mitocul Dragomirnei.

Aseară în jurul orei 20, în comuna Mitocul Dragomirnei s-a produs un grav accident de circulație în urma căruia o femeie de 41 de ani a murit, iar colega ei a fost grav rănită.
Cele două femei, alături de care se mai afla o persoană se întorceau de la muncă fiind angajate ale Spitalului de Recuperare Neuropsihiatrică din localitate. Ele se îndreptau spre casă circulând pe marginea drumului, în momentul în care din spate le-a ajuns din urmă și le-a izbit mașina condusă de preotul George Apetrei de la o biserică din comună.
George Apetrei și-a continuat drumul mai departe fără să oprească să vadă ce tragedie a produs.

În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat ambulanțele SMURD, TIM și B2 de la ISU Suceava care au preluat ambele victime și le-au transportat la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, femeia de 41 de ani a decedat în scurt timp.
Polițiștii care au venit la locul accidentului au aflat cine este autorul și, deplasându-se la domiciliul preotului, l-au găsit p acesta acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.
Preotul Apetrei a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o alcoolemie de 0,88 mg/l în aerul expirat. Autorul accidentului a fost ridicat și condus la spital pentru preluarea de probe biologice și ulterior a fost reținut și introdus în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să se stabilească ce măsuri se vor lua în ceea ce îl privește.
În ciuda evidenței, Apetrei a susținut tot timpul că nu consumase băuturi deși avea o halenă alcoolică pronunțată.
Femeia moartă în accident era mamă a doi copii.
Vom reveni cu informații.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *