O femeie și-a găsit soțul spânzurat la locuința fratelui acestuia, la Ulma

Sâmbătă, 30.03.2019, la ora 15:46, Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către M.N., cu privire la faptul că, fratele său, M.I. în vârstă de 57 ani, a fost găsit mort, spânzurat în anexa locuinței lui M.V. din comuna Ulma, sat Măgura.

Cu ocazia audierii soției persoanei decedate, s-a stabilit faptul că în ziua de sâmbătă, în jurul orei 13:30, M.I. a  plecat de la domiciliu, spunându-i că merge la un vecin să alimenteze o baterie de la un autoturism care este parcat în curtea locuinței acestuia.

Întrucât acesta nu a revenit și nu a răspuns la telefon, soția sa a plecat să-l caute găsindu-și soțul spânzurat în anexa locuinței care aparține fratelui său M.V.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat și declarat decesul. La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că nu prezintă urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de „ucidere din culpă”, care va fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *