O femeie violentă care a bătut un copil într-o sală de clasă de la Școala din Pătrăuți, reținută și trimisă în arest

La 03.12.2019 s-au continuat cercetările privind comiterea la data de  29.11.2019 a infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” în incinta Școlii Gimnaziale Pătrăuți, când un copil de 13 ani a fost lovit de o femeie.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul Anca Brumaru, de 38 ani, din comuna Pătrăuți, pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii si liniștii publice”, reținându-se că la 29.11.2019, ora 12.00, femeia a pătruns în interiorul Școlii Gimnaziale ”Constantin Morariu” din aceeași localitate, iar ulterior în sala de cursuri a clasei a VI-a B unde a agresat-o fizic pe persoana vătămată, producându-i leziuni traumatice care necesită 3 zile de îngrijiri medicale și a tulburat ordinea și liniștea publică.

S-a dispus reținerea suspectei începând cu data de 03.12.2019, ora 18.00, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.

S-a propus luarea măsurii controlului judiciar, cauza urmând a fi soluționată procedural de polițiștii Postului de Poliție Pătrăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *