O fetiță de 10 ani și-a tăiat degetele cu toporul, în timp ce se juca pe islazul din fața casei bunicilor, la Grănicești

I.P.J. Suceava a fost sesizat telefonic de către Spitalul Județean Suceava, ieri seara, în jurul orei 19, cu privire la faptul că la U.P.U. a fost adusă o fetiță în vârstă de 10 ani din comuna Grănicești, cu leziuni la mâna stângă, ca urmare a lovirii cu un corp contondent tăietor.

În ziua de 12 martie a.c., în jurul orei 16.00, fetița care se afla la locuința bunicilor săi din localitatea Slobozia Sucevei, a ieșit din curtea locuinței și a mers să se joace pe islazul comunal din fața casei.      

La un moment dat aceasta a luat din magazia de lemne un topor cu care mers pe islazul comunal, unde bunicii săi aveau tăiate lemne pentru foc și a vrut să facă niște surcele, moment în care a scăpat toporul peste mâna stângă.

Minora a fost transportată de bunica ei cu un autoturism la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la unbitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă tăiată degetele 3 și 4 mâna stângă”, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.     

Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Grănicești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *