Mopan Suceava
Actualitate

O fetiță de 12 ani din Bosanci a murit lovită de o mașină pe când încerca să traverseze drumul

O fetiță de 12 ani din Bosanci și-a pierdut viața în această după amiază, după ce, încercând să traverseze șoseaua fără să se asigure, printr-un loc nepermis, a fost lovită în plin de un autoturism. Evenimentul s-a petrecut la ieșirea din comuna Bosanci către Udești, pe Drumul Județean 208 A. Polițiștii vor stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul accident.

Până atunci, reținem comentariul unui sucevean care a trecut prin zonă, chiar la ora producerii tragediei și care a postat câteva imagini pe facebook. Este vorba despre Marius Cârneală, căruia îi mulțumim:

” Azi am asistat neputincios la o scenă în care un o copilă de numai 12 ani și-a pierdut viața. Nu cunosc încă datele complete, nu am văzut momentul în care s-a întâmplat, probabil poliția va veni cu un comunicat sec. Dar atât vreau să vă îndemn, cu cea mai mare seriozitate: învățați-vă copiii să nu traverseze strada decât numai după ce s-au asigurat nu o dată, nu de două ori, ci și de zece ori dacă e nevoie! Învățați-i să nu subestimeze viteza mașinilor care se apropie. Mai bine să aștepte până nu se mai vede nicio mașină pe drum. Și în niciun caz să nu alerge!

Dumnezeu sa-i primească suflețelul în împărăția Sa!”

Foto: Marius Cârneală

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *