O fetiță de 12 ani și însoțitoarea ei de 50 de ani accidentate pe trotuar la Cârlibaba de un șofer care făcea manevre cu o mașină neînmatriculată

Un șofer din comuna Cârlibaba a produs un accident rutier ieri pe la amiază pe când făcea manevre cu automobilul propriu care nu avea drept de circulație, lovind pe trotuar o fetiță de 12 ani și o femeie de 50 de ani, care o însoțea.

Potrivit IPJ Suceava, vineri pe la amiază, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu expirat din 11.02.2019, pe DC 86A din comuna Cârlibaba, un localnic de 35 de ani, a efectuat manevra de mers cu spatele şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a derapat şi a intrat în gardul unui imobil, după care, a acroșat o femeie de 50 de ani și o fetiță de 12 ani, ambele din localitate, care se aflau în faţa gardului locuinţei.

Din accident, a rezultat rănirea femeii de 50 de ani dar și rănirea ușoară a minorei, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulaţie sau conducere pe drumurile publice  a unui vehicul neînmatriculat ” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *