O fetiță de 2 ani din Brodina a ajuns la spital cu mânuțele opărite, după ce le-a introdus într-o oală cu lichid fierbinte lăsată la răcit de părinți, pe pardoseala din holul casei

Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost sesizată ieri cu privire la faptul că la UPU Suceava a fost adusă o fetiță de doi ani, din comuna Brodina, care prezenta leziuni produse de către un lichid fierbinte la ambele membre superioare.

S-a luat legătura telefonic cu tatăl minorei, care recunoscut faptul că în timp ce se afla la domiciliul său din satul Falcău, comuna Brodina, împreună cu soția sa, au scos un recipient cu lichid fierbinte pe holul casei, să se răcească. Într-o clipă de neatenție, fetița de doi ani a introdus mânuțele în recipient, provocându-și arsuri la ambele mâini.

Copila a fost transportată inițial la Spitalul Municipal Rădăuți, după care a fost transferată la Spitalul Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, pentru investigații amănunțite, fiind diagnosticată cu „arsură lichid fierbinte la ambele membre,” aceasta rămânând internată.

Pe numele părinților s-a întocmit  dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *