O fetiță de 3 ani din Vicovu de Jos și-a pierdut viața ieri după amiază după ce chiar tatăl ei, neatent, a trecut cu mașina peste ea, pe când copila se juca în curte

IPJ  a anunțat că în ziua de luni, 12 aprilie, pe la ora 15.20, L. Ț., de 27 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul BMW dinspre DN 2H către curtea SC LIW STONE SRL, firmă care aparține familiei sale, intrând în curtea societății, a efectuat un viraj dreapta pentru a pătrunde pe o alee  pavată, neobservând că fiica lui, în vârstă de 3 ani, se juca în șezut, pe acel pavaj.  Mașina a trecut cu roata din dreapta față peste copilă, strivindu-i capul și pieptul.

L.Ț.  a luat imediat fetița în mașină și a pornit către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și SNUAU 112. 

Pe DN2H, pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a preluato pe micuța rănită, transportând-o la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio – cerebral sever, traumatism toracic închis”. Din cauza leziunilor suferite,  la ora 16.30 victima a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier.

S-a întocmit dosar privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *