O fetiță de doi ani din Gălănești a fost adusă la Spitalul Județean după ce a înghițit, jucându-se, conținutul unei pernuțe cu detergent Persil

Vineri după amiază, pe la ora 16.30, patrula de siguranță public din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată de ofițerul de serviciu de la Poliția Municipiului Rădăuți cu privire la faptul că anterior, Spitalul Județean de Urgență Suceava a sesizat telefonic I.P.J. Suceava, cu privire la faptul că o fetiță de doi ani a fost transportată la unitatea spitalicească ca urmare ingerării unei substanțe necunoscute.

Discutând cu părinții fetiței, care se aflau la spital alături de cea mică,  s-a stabilit faptul că ieri după amiază,  copila în vârstă de 2 ani și două luni, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, s-a jucat cu o pernuță de detergent ”Persil”, iar la un moment dat a ingerat o parte din conținutul de detergent, aceeași substanță provocându-i minorei și o iritație în zona ochilor.

Părinții au transportat-o pe fetiță la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, starea minorei fiind stabilă, fără a-i fi pusă viața în primejdie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *