O fetiță de doi ani din Horodnic a ajuns la spital după ce a înghițit pastile cu petrol găsite în coșul cu lemne, dinaintea sobei

Ieri după amiază, 06.04.2019, la ora 17.00, polițiștii SPR 3 Marginea au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că la Spitalul Județean Suceava a fost adusă o fetiță de 2 ani, din comuna Horodnic de Sus, care a înghițit pastile cu petrol.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că în ziua respectivă, în jurul orei 12:00, mama copilului se afla la domiciliu împreună cu fiica sa, femeia efectuând activități gospodărești.

La un moment dat, mama a observat că fiica sa, care se afla în apropierea unui coș cu lemne pentru foc, a ingerat o bucată de pastilă cu petrol, utilizată pentru aprinderea focului.

Mama minorei a intervenit și i-a scos bucata de pastilă din gură. După aproximativ o oră fetița a început să se simtă rău, prezentând stare de vomă, motiv pentru care mama sa a transportat-o la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri de specialitate. La spital fetița a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară de pastile cu petrol”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *