Mopan Suceava
Actualitate

O GOSPODĂRIE ÎNTREAGĂ, ANIMALE, FURAJE, DOCUMENTE ŞI BUNURI MISTUITE DE UN INCENDIU PUTERNIC ÎN GĂIEŞTI (GALERIE FOTO SI VIDEO)

În această noapte, la ora 1:48, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina și Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Găinești, comuna Slatina.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, existând pericolul de propagare la proprietățile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:10.
Au ars casa de locuit, adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Au mai ars circa 3 tone de furaje, bunuri casnice, documente personale și altele. În incendiu au pierit trei porci.
Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un cal și proprietățile învecinate, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Suceava- Slt. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *