O mamă a luat viața copilului pe care tocmai îl născuse și l-a băgat într-o pungă

La data de 13 august 2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus urmărirea penală faţă de o femeie pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere a unui copil nou-născut.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

 La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său dintr-o localitate din județul Suceava, femeia în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Femeia şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

După ce a născut, femeia a băgat copilul într-un sac menajer pe care l-a legat și l-a pus într-o anexă.

În localitate, sătenii care o cunoșteau și au sesizat că femeia nu mai are burtă și nici nu au auzit să nască au început a vorbi, povestea a ajuns la urechile polițiștilor care au demarat cercetări.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, opinia publică va fi informată.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.