O mamă de 29 de ani din Bilca și fiica ei de 5 ani au plecat de la domiciliu și sunt căutate de polițiști. Mama a transmis că nu mai dorește să revină acasă

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei adulte  URSACHI MARINELA-BIATRISA de 29 de ani din comuna Bilca și a fiicei sale minore URSACHI ADRIANA-MIHAELA de 5 ani cu același domiciliu.

În data de 13.05.2019 Ursachi Marinela Beatrisa a luat-o pe fiica ei în vârstă de 5 ani, Ursachi Adriana Mihaela și au plecat de la domiciliu. Ulterior, Ursachi Marinela Beatrisa și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente pentru mamă:

Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aproximativ 160 cm, greutate aproximativ 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.

Semnalmente pentru fetiță: Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu Uraschi Marinela-Biatrisa era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa minoră Ursachi Adriana-Mihaela era îmbrăcată  cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

 

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *