O mamă din Suceava și-a reclamat fiul că i-a furat telefonul și banii. Telefonul a fost găsit printre hainele femeii, despre bani, există dubii că ar fi fost furați de fiu

Din nefericire, polițiștii suceveni trebuie să verifice și apeluri prin 112, destul de delicate. Sâmbătă după amiază, de axemplu, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin apelul unic de urgență de către o femeie de 69 ani din orașul reședință de județ despre faptul că, în aceeași zi, fiul său de 48 ani i-a sustras din locuință un telefon mobil și suma de 200 lei.

Apelanta a declarat faptul că în jurul orei 1300 se afla în locuință, venită de la Spital, unde a fost internat pentru o perioadă de câteva zile când a venit fiul său. După scurt timp acesta a părăsit locuința, moment în care cea în cauză a sesizat lipsa unui telefon mobil marcă necunoscută și a sumei de 200 lei, bani pe care îi avea într-un articol de îmbrăcăminte din holul apartamentului.

În timp ce persoana vătămată era audiată, la fața locului a ajuns și fiul care a negat vehement acuzațiile aduse, iar în urma verificărilor întreprinse împreună cu acesta, telefonul mobil a fost identificat între obiectele de îmbrăcăminte ale persoanei vătămate, aflate în zona patului.

Din cauza stării de ebrietate în care se afla persoana vătămată coroborat cu identificarea telefonului reclamat ca fiind sustras, există dubii cu privire la veridicitatea sesizării făcute.

În cauză cercetările sunt continuate de către B.I.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,furt”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Please follow and like us:

2 comentarii la „O mamă din Suceava și-a reclamat fiul că i-a furat telefonul și banii. Telefonul a fost găsit printre hainele femeii, despre bani, există dubii că ar fi fost furați de fiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *