O mamă din Vicov, cu doi puradei după ea, a furat telefonul unui bărbat la care fusese la cerşit

În dimineaţa zilei de ieri, 02.04.2019, la ora 09:45, polițiștii SPR 14 Pojorâta au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că o persoană necunoscută de sex feminin, de etnie rromă, care se afla împreună cu doi copii, unul cu vârsta mai mică de un an, a sustras un telefon mobil dintr-o casă din  comuna Moldova Sulița.

Ca urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat spre locul faptei, unde, după ce au discutat cu un vecin al persoanei vătămate, a reieșit faptul că persoana în cauză se îndrepta împreună cu cei doi copii, pe jos, spre comuna Breaza.

În urma verificărilor întreprinse a fost identificată o tânără de 25 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care era însoțită de copii săi, două fetiţe în vârstă de 9 ani, respectiv 8 luni.

Femeia şi fetiţele au fost conduse, de bunăvoie, la cea mai apropiată locuinţă, unde, în prezența proprietarului și a surorii sale, s-a procedat la efectuarea unui control corporal, de către agenta de poliție, asupra celor trei persoane de sex feminin.

Asupra fetiţei de 9 ani au fost găsite produse alimentare și suma de 37, 5 lei, iar la mamă, care ținea mezina în brațe, a fost găsit în mână telefonul mobil. Fiind întrebată de proveniența acestuia, a relatat că l-a sustras de la o locuință din localitate, unde a fost la cerșit.

La fața locului s-a prezentat și proprietarul telefonului, care a relatat că  telefonul în cauză îi aparține și că se afla pe pervazul exterior al casei când femeia a venit la cerșit.

Telefonul mobil a fost returnat proprietarului, fără a prezenta defecte sau urme de uzură.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *