O mamă și fiul minor au fugit în miez de noapte din casă, de frica soțului beat și agresiv care a amenințat și spart ce a apucat prin casă, la Suceava

În dimineața zilei de ieri, 12.01.2020, orele 09.00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de către o femeie de 26 ani din municipiul Suceava, care s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Burdujeni sesizând faptul că a fost agresată fizic de către soțul său în timp ce se aflau în locuința comuna.

În seara de 11 ianuarie a.c., ora 20.30, femeia a avut unele discuții contradictorii cu soțul său care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. În continuare acesta a consumat băuturi alcoolice având același comportament agresiv și i-a adresat amenințări. În jurul orei 23.00, bărbatul a spart geamul de la ușa de acces în camera în care se afla soția sa, iar apoi a distrus televizorul din locuință.

Întrucât femeia s-a temut pentru siguranța sa și a fiul minor, la ora 02.00 aceasta a reușit să plece de la locuința soțului său la părinții săi din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni.

În dimineața de 12.01.2020, ora 09.00, femeia s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violență în familie” și ,,amenințare”, și a relatat faptul că  solicită emiterea unui  ordin de protecție provizoriu împotriva soțului și că dorește să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani și 5 luni.

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului, prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului agresiv, fapt pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile (120 ore), începând cu data de 12.01.2020, orele 12.20 până pe data de 17.01.2020, orele 12.20.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *