Actualitate

O mașină cu țigări de contrabandă a intrat într-un stâlp la Bivolărie, Vicovu de Sus. Contrabandistul a dispărut cu o parte din marfă. Polițiștii îl urmăreau oficial dinspre Vicov, doar că mașina cu țigări venea din sens opus

Încă o cursă de urmărire a unui traficant de țigări s-a încheiat într-un mod dramatic, la Bivolărie  în Vicovu de Sus, astăzi, înainte de amiază. Un autoturism Audi A6, cu volan pe dreapta, burdușit cu țigări,  a intrat în plin într-un stâlp de telegraf de pe marginea drumul național DN 2H, nu înainte ca să lovească o mașină parcată regulamentar de un localnic.

Conform primelor informații oficiale furnizate de comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, astă noapte, polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei – Brodina, au  transmis o informație polițiștilor de la Poliția orășenească Vicovu de Sus, despre un autovehicul care transportă țigări de contrabandă ce va veni dinspre Brodina. Unul dintre echipajele de poliție din Vicovu de Sus au identificat automobilul la intersecția de la Vicov către Bivolărie, spre Putna. Au plecat în urmărirea acestuia și au găsit mașina Audi A6, cu volan pe partea dreaptă, intrată drept într-un stâlp. O bună parte din țigări erau împrăștiate pe carosabil. Șoferul nu a fost însă de găsit. A fost găsit însă proprietarul unui  Volkswagen, localnic, care își parcase regulamentar mașina întreagă dinaintea casei și a găsit-o distrusă, când a ieșit din curte, la auzul izbiturii. Fiindcă mașina contrabandistului înainte de a intra în stâlp, a ciocnit puternic și automobilul parcat al vicoveanului.

Polițiștii au efectuat primele verificări și au apreciat că în automobilul Audi A6 cu volan pe dreapta sunt între 8 și 10.000 de pachete de țigări de contrabandă. Nu este exclus ca șoferul fugar să fi înhățat câteva cartușe, înainte de a se face nevăzut.

Cercetările sunt în derulare. De menționat că automobilul Audi, chiar dacă este cu volan pe dreapta, avea numere de înmatriculare de Suceava. Urmează să se stabilească dacă acestea erau valabile, cine este proprietarul mașinii și,  în acest fel, să se dea de urma contrabandistului fugar.

O nedumerire pentru martorii la eveniment, oamenii din Bivolărie, este legată de faptul că mașina cu țigări a intrat în stâlp venind dinspre Putna iar polițiștii care o urmăreau au ajuns la locul accidentului venind dinspre Vicov.  Mai mult, Audi-ul cu volanul pe dreapta a rupt gardurile gospodarilor din  zonă pe același sens, dinspre Podirei  (ieșirea din comuna Putna) spre Bivolărie.  Alți martori susțin că, până să vină ”urmăritorii”  – polițiștii, dinspre ”Dabâca” (intersecția drumului spre Putna cu cel care face legătura de la Vicovu de Sus către Rădăuți) , mai multe persoane au fost văzute încărcând cât mai multe pachete de țigări au putut și s-au făcut apoi dispărute, odată cu șoferul.

Fotografii transmise de martori de la fața locului. Mulțumim!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *