O mașină de spălat stricată motiv de zâzanie între fiu și mamă. Mama a dat mașina la o firmă de colectare, fiul a sesizat poliția pentru furt, s-a lăsat cu dosar penal

Povestea pe larg sună așa: ieri, 14.09.2020, după ora 15, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către un bărbat de 32 ani din localitate, despre faptul că i s-a furat o maşină de spălat, nefuncțională, din curtea locuinţei sale.

Polițiștii au purces să-și facă treaba și, în urma deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că apelantul locuieşte în satul Clit, comuna Arbore, împreună cu soţia sa şi cu mama acestuia. Din declaraţiile persoanelor susmenţionate s-a stabilit faptul că pe parcursul zilei de 14.09.2020, în timp ce bărbatul era plecat de la domiciliu, mama acestuia, a încheiat un contract cu o firmă, acesta constând în achiziţionarea unei lăzi frigorifice în schimbul unei maşini de spălat şi a unei sume de bani.

Bărbatul a clamat faptul că maşina de spălat în cauză îi aparţine, iar mama acestuia nu avea nici un drept să o vândă. Din cele declarate de către persoana vătămată, maşina de spălat este nefuncţionabilă, prejudiciul acesteia fiind de aproximativ 100 lei.

S-a luat legătura telefonic cu lucrătorii din cadrul firmei cu care mama păgubitului a încheiat contractul, aceştia declarând că pentru recuperarea bunului, proprietarul acestuia va trebuie să se deplaseze la punctul de lucru din Municipiul Rădăuţi, aceste aspecte fiind prelucrate persoanei vătămate, în vederea recuperării prejudiciului.

Având în vedere cele constatate, ”poliția s-a sesizat din oficiu sub aspectul comiterii  infracțiuni de ”furt între rude”, dosar penal care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *