O mașină și un foișor au ars în circumstanțe suspecte într-o curte din Ițcani. Cauza: un scurtcircuit electric, fără a fi cineva acasă. Vecinii au salvat două mașini din curtea proprietarului plecat în Spania

Ieri după amiază, după ora 16.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un sucevean cu privire la faptul că la un imobil din municipiul Suceava, strada Grigore Alexandru Ghica nr. 62, s-a produs un incendiu.

Până la intervenția pompierilor o parte dintre vecinii imobilului dar și trecători au procedat la extragerea din curte a două autoturisme, ce puteau fi afectate de incendiu.

Ca urmare a intervenției pompierilor, s-a reușit localizarea și stingerea incendiului, care s-a manifestat la un autoturism marca Volkswagen, un foișor din lemn cu suprafața de 16 metri pătrați și la nivelul elementelor decorative și de izolare a casei, pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați. Autoturismul care a luat foc se afla în imediata apropiere a foișorului afectat de incendiu.

Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilită ulterior, având în vedere faptul că proprietarul bunurilor afectate de incendiu este plecată din 22.12.2019 în Spania, fără a se cunoaște data la care se va reîntoarce.

În urma analizării situației de fapt și a probelor ridicate de la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a producerii incendiului, respectiv „scurt-circuit electric la nivelul unei instalații de iluminat electrică”.

În cauză s-a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere” prin incendiere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.