O nouă grupă de grădiniță înființată la Școala Gimnazială ,,Acad. H. Mihăescu” din Udești. Mulțumiri aduse celor care au contribuit la dotarea acesteia

În pragul sărbătorii sfinte a Crăciunului, cadrele didactice și elevii de la Școala Gimnazială ,,Acad. H. Mihăescu” din Udești au motive să fie recunoscători și să mulțumească.

La începutul anului școlar, la Școala Primară Luncușoara, în urma divizării numărului de copii,  s-a înființat o nouă grupă de grădiniță. Școala a achiziționat mobilierul necesar noului spațiu, iar doamna director  Popescu Oana Anda a făcut apel pe rețelele de socializare pentru celelalte dotări necesare, sperând la ajutorul oamenilor de bine.

Acesta nu a întârziat să apară! Astfel, cei mici au primit jocuri educative, cărți și jucării din partea mai multor binefăcători: elevii de la Școala Gimnazială nr 8 Suceava, coordonați de către doamna director Corina Larionescu și doamna profesor Lăcrămioara Vartolomei; enoriașii Parohiei Lutherane Confesionale ,,Sfânta Treime” din Suceava, reprezentați de reverendul Traian Niculescu și profesorul Adrian Vieriu; doamna doctor Alina Mihailiuc, doamna profesor pentru învățământ primar Rodica Chindriș de la Școala Gimnazială nr 3 din Suceava și doamna V. L., care a trimis o donație tocmai din Belgia.

,,Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră peste ape să creez multe unde.” (Maica Teresa), este mesajul transmis de cadrele didactice de la Școala Gimnazială ,,Acad. H. Mihăescu” din Udești.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *