O nouă investiție în zona Curcubeul, pe care nu o poți rata!

S-a mai ridicat un edificiu, cu neputință să nu fie remarcat de  riverani, dar și de vizitatori,  în  buricul cartierului George Enescu din municipiul Suceava, înainte de intersecția străzii Zorilor cu bulevardul, la Curcubeul, lângă taximetriști.  Detaliile arhitectonice ale viitorului ”caffe-shop” le vom putea admira după ce organizarea de șantier – plasa verde din plastic – se va ridica.  Dar până atunci, putem arunca o privire de la semi-distanță. Priviți și dumneavoastră: Ce îi lipsește? Este vizibil? Este! Dacă nu-l vezi te izbești direct în el. Vine în întâmpinarea unora dintre cele mai importante  dorințe ale consumatorilor? Vine! Are autorizație de construire? Are, votată în consiliul local municipal!

Dar părerile continuă să fie împărțite. Unii spun că ar trebui nițică organizare estetică în amplasarea unor asemenea construcții în zonele dens circulate ale orașului. Pe de altă parte, construcția s-a ridicat peste un teren, odată spațiu verde, acum transformat în locuri de parcare neomologate, de către locatarii blocului alăturat.

O fi fost Suceava un târg important pe marele drum al Liovului. Este și acum Suceava orașul cu cei mai mulți metri pătrați de spații comerciale pe cap de locuitor. Dar totuși? Se întreabă retoric oponenții dughenizării orașului…

Până când PUG-ul Sucevei va deveni realitate, vorba unui fost edil al urbei: ”Vă doresc felicitări!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *