O nouă licitație pentru cafeneaua din Zona de Agrement Tătărași, proiect de hotărâre în CL Suceava. Dacă se va vota, licitația va fi cu plic închis și va porni de la 9 lei,m.p./lună

În ședința ordinară a Consiliului Local Suceava de joi, 31 ianuarie 2019 se pune din nou în discuție un proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii spațiului de 88 de metri pătrați din Zona de Agrement Tătărași pentru desfășurarea activității de alimentație publică – cafenea.

Prețul de pornire al licitației va fi de 9 lei/m.p./lună.

Reamintim că pentru acest spațiu în cursul anului 2018 a mai fost organizată  o licitație în luna martie, care a fost adjudecată de un participant, după ce s-a ajuns la o cifră foarte mare – 190 de lei/m.p./lună. Ulterior participantul câștigător a renunțat, realizând că prețul pe care ar fi trebuit să îl plătească pentru închirierea imobilului – 16.720 de lei ar fi fost cu neputință de achitat din veniturile lunare ale cafenelei, oricât de profitabilă s-ar fi dovedit afacerea.  

La jumătatea anului trecut, în ședința din iunie, s-a pus pe ordinea de zi un proiect pentru organizarea unei noi licitații pentru cafeneaua de la intrarea în zona de agrement Tătărași dar care nu sa trecut  proba votului în Consiliul local municipal Suceava. Cel mai vehement opozant a fost atunci consilierul municipal PSD Vasile Mocanu, care a propus ca licitația să fie reluată în aceleași condiții în care s-a desfășurat în luna martie a acelui an.
S-a spus atunci că acea  nouă licitație ar fi urmat să se desfășoare cu plic închis, pentru a nu se ajunge din nou la situația din primăvară când câștigătorul licitației nu a mai vrut ulterior să semneze actul de adjudecare. Și licitația din acest început de an, dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat și va avea loc, se va desfășura tot cu plic închis.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *