Administratie

O nouă rută aviatică spre Otopeni din martie 2020, anunțată de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean  Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat șantierul de extindere a terminalului și a avut o discuție cu conducerea Aeroportului. El a plecat din Suceava de la Aeroportul Ștefan cel Mare către  Târgul ”Exporeal Munchen”, cu o cursă aviatică ce a plecat de pe aeroportul de la Salcea – Suceava.

Cu acest prilej și după inspecție, Gheorghe Flutur a transmis o veste bună pentru comunitatea suceveană și nu numai: ”Pot să anunț încă o veste bună pentru suceveni. Este vorba despre o nouă cursă București – Suceava și retur, în orarul de dimineață, care nu era acoperit până acum.
Cursa este introdusă de Tarom, începând din 2 martie, de luni până vineri, cu decolare de la Otopeni la ora 8:50, aterizare pe Aeroportul din Suceava la ora 9:25. Apoi, la ora 9:50, decolare de la Suceava și aterizare la București la ora 11:05.
Reamintim că se păstrează celelalte două curse București – Suceava și Suceava-București”, a transmis președintele C onsiliului Județean Suceava care a adăugat că se continuă intensificarea demersurilor pentru deschiderea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *