O nouă sesiune de povești vânătorești în această seară la Televiziunea Intermedia – Povestea vorbei, cu Gheorghe Botoșan și Gheorghe Vlăișan

Emisiunea Povestea Vorbei, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava îi are ca oaspeți în această săptămână, în partea a doua a unei întâlniri  de pomină,  pe cei doi maeștri vânători ai Sucevei, Gheorghe Botoșan și Gheorghe Vlăișan. Prieteni mai vechi ai emisiunii, ei au socotit că pot face la rândul lor invitații, și bine s-au gândit.

Pentru că,  în același cadru mirific oferit de Poiana Vărăriei de la Zvoriștea am fost onorați să deschidem, la figurat vorbim,  porțile platoului de filmare unor  oaspeți de seamă.

Este vorba despre artiștii Tarafului ”Stejărelul” din Poiana, care au adus un plus de însuflețire emisiunii. Pădurea este verde, poiana este verde, alămurile sună vesel iar noi ne punem pe povești vânătorești iscusit reamintite de cei doi prieteni vânători.
A doua parte a întâlnirii cu domnii Georgică Botoșan și Gică Vlăișan  este programată în această seară, începând cu ora 20.00, ora României. Realizator este subsemnatul, Neculai Roșca, de la Suceava smartpress.  Va putea fi urmărită concomitent peste tot în lume, pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava, precum și pe contul publicației online Suceava smartpress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *