Evenimente

O nuntă pe terasa unui restaurant din Fălticeni și o cumătrie la Zvoriștea, oprite de polițiști, duminică seara. Administratorii localurilor și organizatorii amendați, participanții au fost trimiși acasă

Două petreceri, o nuntă și o cumătrie, au fost oprite de polițiști, organizatorii au fost amendați iar participanții au trebuit să se ridice de la mese și să plece la casele lor de urgență, la Fălticeni și Zvoriștea. Amândouă evenimentele se desfășurau ieri seară iar polițiștii au descins după ora 19.30.

Astfel, la 16.05.2021, ora 19.30, pe terasa restaurantului Gold din Fălticeni polițiștii au depistat că  se desfăşura o petrecere de nuntă, la care participau 30 de persoane, adulţi şi copii. La sosirea acestora, o parte din participanţi au părăsit localul. Petrecerea a fost stopată.

Administratorul restaurantului a fost amendat cu 2000 de lei.Organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei. Toate celelalte persoane au fost sancționate cu avertisment la Legea 55/2020.

În aceeași seară, pe la ora 19.33, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au aflat că pe terasa restaurantului SC Ciuntu SRL din Zvoriștea, avea loc un eveniment privat – o cumătrie cu formație de muzică  și aproximativ 40 de participanți. Administratorul societății a fost amendat cu 3.000 lei, punându-i-se în vedere acestuia să înceteze evenimentul. Până la plecarea organelor de poliție de la fața locului, persoanele participante la eveniment au părăsit locația. Toate celelalte persoane au fost sancționate cu avertisment la Legea 55/2020.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *