Evenimente

O petrecere aniversară și o cumătrie stricate de polițiști la sfârșitul acestei săptămâni, la Adâncata și Măriței

Polițiștii suceveni au întrerupt la sfârșitul acestei săptămâni două petreceri desfășurate cu încălcarea regulilor covid. Este vorba despre o aniversare la Adâncata, unde polițiștii au intervenit după ce au fost sesizați de către o femeie din zonă și o cumătrie la Măriței pe care au depistat-o fără sesizare.

 

Astfel, la 28.05.2021, ora 23.50, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați direct de către o femeie din comuna Adâncata, despre faptul că la pensiunea de lângă Primăria Comunei Adâncata are loc un eveniment privat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au fost identificați mai mulți tineri din orașul Cajvana, care au declarat că participă la o aniversare a unui prieten, aceștia rezervând Conacul Domnițelor din apropierea Primăriei Comunei Adâncata.  La sosirea polițiștilor au fost identificați în jur de 20 de persoane de ambele sexe, care au părăsit incinta pensiunii, fiind sancționați contravențional cu avertisment.

La solicitarea polițiștilor evenimentul s-a încheiat, muzica fiind oprită și persoanele rămase în pensiune intrând în camerele rezervate. Organizatorii au fost sancționați contravențional cu suma de 3.000 de lei de persoană conform Legii 55/2020.

La 29.05.2021, ora 20.30, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției municipiului Suceava au efectuat un control la MĂMUK SRL Măriței.

În incinta restaurantului avea loc un eveniment privat unde au fost identificate aproximativ 40 de persoane ce a fost organizat de către un bărbat din localitate, respectiv cumătria fetiței sale. Acesta a fost sancționat contravențional, la fel și șeful unității, o femeie din municipiul Rădăuți.

Până la plecarea organelor de poliție de la fața locului, persoanele participante la eveniment au părăsit locația, acestea fiind sancționate cu avertisment.          

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *