O șoferiță beată din Frumosu s-a răsturnat cu mașina pe capotă, la Vama. Avea alcoolemie de 0,73 la mie în aerul expirat

Sâmbătă seară, pe la ora 19.50, lucrătorii SPR 14 Vama aflați în executarea serviciului de patrulare și a unei acțiuni pe linie rutieră, pe raza de competență a Secției, au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe raza comunei Vama  a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului s-a stabilit identitatea conducătorului autoturismului în persoana unei femei de 50 ani, din comuna Frumosu, care, conducând autoturismul WV pe DJ 176 din direcția Frumosu spre comuna Vama, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.

Femeia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.