O șoferiță cherchelită din Suceava s-a răsturnat cu mașina în șanț, la Dărmănești

Sâmbătă după amiază, pe la ora 15.25, Poliția municipiului Suceava am fost sesizată de lucrătorii Secției 5 de poliție rurală Dărmănești, despre faptul că pe raza comunei Dărmănești s-a produs un accident de circulație în care a fost implicat un autovehicul, soldat cu autoaccidentarea conducătorului auto.

S-a stabilit că la data  27.11.2020, în jurul orei 15.05, șoferița I.P. de 52 din municipiul  Suceava pe când conducea un autoturism marca Ford pe un drum comunal neclasificat, acoperit cu pietriș din localitatea Dărmănești, având direcţia de deplasare dinspre „DC 38-Pădure” spre „DC 38B”, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat lateral în șanțul betonat amenajat pe partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția de deplasare a vehiculului, autoaccidentându-se.

Conducătoarea auto implicată a fost testată cu aparatul, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a-i fi recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: ”TCC fără PC, plagă contuză occipital drept”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă” și  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *