O șoferiță de 26 de ani, băută, urmărită de polițiști pe strada Universității din Suceava, după ce a abandonat mașina și a luat-o la fugă

Azi-noapte, 03.03.2019, la ora 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control  pe strada Universității din localitate, la intersecția cu strada Leca Morariu, un autoturism, ocazie cu care, de la volanul mașinii a coborât o persoană de sex feminin care a început să fugă înspre ”Padrino” și, după ce a fost somată să se oprească, a trecut strada și s-a îndreptat spre plăcintăria ”Pati Prima”. A fost ajunsă în dreptul aleii pietonale ce face legătura dintre str. Universității și str. Leca Morariu, înainte de plăcintăria ”Pati Prima”, fiind imobilizată de polițiști.

Conducătoarea auto a fost identificată de polițiști ca fiind o tânără de 26 de ani din comuna Valea Moldovei.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătoarei auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat, după care, la spital, a fost de acord să fie testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *