O șoferiță din Cajvana, beată la volan, cu mama alături, s-a izbit cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului

Vineri după amiază, înainte de ora 14.00, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată prin 112 despre faptul că a avut loc un accident cu avarii pe raza localității.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe un drum neclasificat din Cajvana, unde au identificat-o pe D.G. de 43 de ani din localitate care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul  VW, aflându-se împreună cu mama sa, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers, rezultând avarierea autovehiculului și distrugerea parțială a stâlpului.

S-a procedat la testarea șoferiței cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. D.G. a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

În urma impactului, cele două femei nu au suferit leziuni fizice, motiv pentru care nu au dorit să fie transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *