O şoferiţă din Liteni-Moara a lovit cu maşina o femeie care se deplasa pe trotuar după care a plecat de la locul accidentului

Ieri dimineaţă, 10.10.2019, la ora 07.55,  o femeie din comuna Pătrăuți, conducea autoturismul marca BMW pe strada Ion Irimescu, din municipiul Suceava, direcția Suceava – Moara, iar în zona clinicii „Coramed” a oprit inițial pe trotuarul din partea dreaptă. În momentul în care s-a pus în mișcare nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o femeie de 55 ani, localnică, care se deplasa pe trotuar.

După producerea evenimentului conducătoarea auto a plecat de la locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului, femeia accidentată a acuzat leziuni ușoare însă s-a deplasat inițial la locul de muncă, ulterior, aceasta mergând la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență Suceava. 

Autoturismul marca BMW a fost identificat la un domiciliu din localitatea Liteni, comuna Moara, județul Suceava. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *